PNC Championship inleds under lördagen med bland andra Tiger Woods och Annika Sörenstam i startfältet med sina söner Charlie och Will // Foto: Getty Images

Tiger: ”Som att tala med en spegel”

Det är dags för familjetävlingen PNC Championship.

Text: Martin Strömberg • 2022-12-17 Uppdaterad 2022-12-17

Under lördagen inleds PNC Championship och mängder av uppmärksamhet inför tävlingen riktas naturligtvis mot Tiger och Charlie Woods. Förra året slutade far och son Woods på andra plats bakom John Daly och John Daly II men trots att tävlingsmomentet naturligtvis finns där så är det andra saker som är viktigast just den här veckan.

– Att få vara här och spela med och umgås med min son är saker som vi kommer att minnas och prata om så länge vi lever och det är mycket viktigare än min sargade fot, sa Tiger Woods inför årets upplaga.

Han berättade också att han försöker lära Charlie saker på golfbanan men också om livet i största allmänhet, men att det inte alltid är helt lätt.

– Tyvärr är det som att tala med en spegel, mina smarta kommentarer kommer rakt tillbaks i retur nuförtiden.

Under första ronden som sänds i Discovery+ med start klockan 19.00 ikväll spelar paret Woods tillsammans med Justin Thomas och hans pappa Mike, precis som förra året. Annika Sörenstam och sonen Will McGee spelar tillsammans med Matt Kuchar och hans yngsta son Carson.Text: Martin Strömberg • 2022-12-17
TournyttAnnika SörenstamCharlie WoodsPNC ChampionshipTiger WoodsTournyttWill McGee
Rulla till toppen