Prenumerera på Svensk Golf

Svensk Golf är en självklar vän i varje golfares liv med den bästa läsningen för dig som älskar golf! I tidningen hittar du en mix av spännande långläsning och skön golfinspiration, intressanta reportage från svenska golfbanor, betygsatta banrecensioner, användbara utrustningstester, smarta instruktionstips och möten med intressanta golfprofiler. Allt för att berika och tillfredsställa ditt golfintresse.

Svensk Golf kommer i 10 utgåvor 2023.

Som prenumerant får du också exklusiv tillgång till tjänsten Svensk Golf Premium. Där hittar du:

UNIKA ERBJUDANDEN Våra samarbetspartners har radat upp heta erbjudanden och värdefulla rabatter. Exempelvis på golfresor, utrustning och inomhusträning.

EXKLUSIVA EVENT Under året planeras flera temadagar runt om i landet exklusivt för dig som prenumerant.

MAKALÖSA UPPLEVELSER Som medlem kan du vara med och tävla om platser till pro-am-tävlingar och andra oförglömliga golfdagar.

Beställ din prenumeration här

Fri digital läsning med FLIPP

Som prenumerant på Svensk Golf läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp, följ stegen nedan för att komma igång.

1. Surfa in på flipp.se/solo.

2. Registrera ett konto med din mejladress och ditt kundnummer.

3. Klart!

Behöver du hjälp? Kontakta vår kundtjänst på 08-400 277 28 eller pren.svenskgolf@egmont.se.

Vill du köpa lösnummer?

Svensk Golf hittas i välsorterade tidningshyllor runt om i hela Sverige. Vill du prova på och uppleva nya Svensk Golf, klicka här för att hitta din närmaste återförsäljare av tidningen.Rulla till toppen