VÄLKOMMEN TILL GOLFHUVUDSTADEN HALMSTAD TOUR – BY PING


ÅRETS PARTÄVLING

Sedan 2014 har Golfhuvudstaden genomfört en sommar-tour runt om i Sverige med final i Halmstad, för att locka fler golfare att upptäcka Golfhuvudstaden Halmstad. Inför 2020 beslutade man att utveckla turnén vidare tillsammans med Svensk Golf som samarbetspartner. Även 2023 kommer vi samarbeta med PING som titelsponsor.

Golfhuvudstaden är Halmstads gemensamma golfvarumärke med målet att öka attraktionen för Halmstad som golfdestination. Inom Halmstads kommun finns 153 golfhål på åtta golfanläggningar som varje år lockar tiotusentals besökare.

Utöver högklassiga prisbord från PING och våra övriga partners kvalificerar sig de två bästa lagen till finalen i september på Halmstad Golfarena och Haverdal Golfklubb. Med andra ord finns det goda skäl att anmäla dig och din spelpartner redan nu. Förhoppningsvis får vi möta både nya och bekanta ansikten på någon av nedanstående deltävlingar.

Nedan presenterar vi de golfbanor där våra deltävlingar går under sommaren 2023!

Hoppas vi ses!

Eric Franzén, chefredaktör Svensk Golf
Camilla Axelsson, projektledare Golfhuvudstaden Halmstad
Linn Andersson, projektledare Svensk Golf


OM TÄVLINGEN

Golfhuvudstaden Halmstad Tour är årets partävling som du inte får missa!

I samarbete med Svensk Golf genomförs den populära tävlingen under sommaren 2023. Tillsammans genomför vi 16 spännande deltävlingar runt om i Sverige och på varje plats kvalificerar sig två lag till finalen. Final avgörs på Halmstad Golfarena och Halmstad Golfklubb 15-16 september 2023. Vilka lag tar hem segern och kniper utlandsresorna? – Är det kanske ditt lag?

Startavgift: Bestäms av respektive klubb

Anmälan: Min Golf alternativt hos respektive klubb

Spelform:
2-manna Scramble Lagtävling

Film från finalen av Golfhuvudstaden Halmstad Tour 2023. Första dagen spelades på Halmstad Golfarenas 9-hålsbana. Tävlingen avslutades sedan med 18 hål på Haverdals GK.

Film och redigering av Per Nilsson.


Deltävlingar 2024 kommer inom kort

Vinnarlaget 2023!

DELTÄVLINGAR 2023

HALMSTAD GOLFARENA
FINAL 15 SEPTEMBER
HAVERDAL GOLFKLUBB
FINAL 16 SEPTEMBER

TITELPARTNER 2024Scroll to Top