För första gången sedan i februari har Phil Mickelson synts till på en golfbana // Foto: Getty Images (Arkiv)

Tournytt

Första bilderna av Phil Mickelson sedan pausen

Spekulationer om "Leftys" comeback i full gång.

Text: Martin Strömberg • 2022-04-29 Uppdaterad 2022-04-29

Det var den 22 februari som Phil Mickelson meddelade att han skulle ta en paus från tävlingsgolfen på obestämd tid. Orsaken var turbulensen som följde efter hans uttalande om PGA Tour och den nya utbrytartouren LIV Golf Invitational Series, ledd av Greg Norman, som spelar sin första tävling på Centurion Golf Club utanför London 9-11 juni. Mickelson har sedan dess anmält sig både till den samt till PGA Championship 19-22 maj, där Mickelson är titelförsvarare, och U.S. Open som spelas på The Country Club i Brookline 16-19 juni.

Mickelson anmäld till Normans första tävling

Mickelsons agent, Steve Loy, meddelade att Mickelson inte bestämt sig för när och var han kommer att spela men att han vill hålla alla dörrar öppna.

Nu har de första bilderna av Mickelson på en golfbana efter pausen dykt upp. Det är Fire Pit Collective som lagt ut en video på sitt Twitterkonto där Phil Mickelson slår en drive på Rancho Santa Fe Golf Club i Kalifornien.

Att Mickelson är ute och spelar kan naturligtvis tolkas som att en comeback är nära förestående och om Mickelson har tänkt att försöka försvara sin seger i PGA Championship om tre veckor är det rimligt att han behöver en viss tid för förberedelser.


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Martin Strömberg • 2022-04-29
TournyttLIV Golf Invitational SeriesPGA ChampionshipPGA TourPhil MickelsonTournyttU.S. Open
Scroll to Top