Linköping Indoor Golf. Foto: Indoor Golf Group via Facebook

Golfsverige

Enorma golfklubben flyttar in och erbjuder året runt-golf

Förmånliga inomhusmedlemskap i Indoor Golf Group för medlemmar i GolfStar.

Text: Olof Åsgård • 2022-03-02 Uppdaterad 2022-03-02

GolfStar är koncernen som samlar 19 banor i olika typer av medlemskap. Nu inleder de ett strategiskt samarbete med Indoor Golf Group som i sin tur har 19 inomhusanläggningar i Sverige. Något som främst resulterar i att GolfStars medlemmar erbjuds förmånliga tilläggspaket där de köper speltimmar hos Indoor Golf för ett markant reducerat pris.

– Tillsammans gör vi nu golfen till en året runt-sport på ett naturligt sätt med möjlighet till ett golfmedlemskap, säger Fredrik Wredmark, Indoor Golf Group CEO och grundare. 

– I GolfStars affärsstrategi ligger sedan länge att vi ska erbjuda våra medlemmar året runt-golf. Innan pandemin har vi samarbetat med spanska golfanläggningar och det kommer vi fortsätta med. Men vi har också följt utvecklingen av ”inomhusgolf” och sett att det är en annan typ av affärsverksamhet än ”vanlig utomhusgolf”. Det finns två stora och duktiga aktörer, men vi har i Indoor Golf Group funnit en proaktiv, kreativ och snabbfotad partner som täcker in både Stor-Stockholm och övriga Sverige på ett sätt som passar oss bra, säger Tony Trigell, GolfStars CEO och grundare.

Inomhusmedlemskapen är enbart för GolfStar-medlemmar och är utformade så att du köper en rabatterad spelpott i tre olika nivåer. När potten är uppspelad får du rabatt på dina kommande speltillfällen – 15, 10 eller 5 procent beroende vilken medlemsnivå du tecknade. 


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Olof Åsgård • 2022-03-02
NyheterArtiklarGolfStarGolfsverigeIndoor Golf GroupNyheter
Rulla till toppen