Phil Mickelson gästar Peyton och Eli Manning. Foto: Youtube

Golfvärlden

NFL-bröderna börjar kommentera golf

Peyton och Eli Mannings show har gjort succé och nu utvecklas konceptet.

Text: Olof Åsgård • 2022-02-11 Uppdaterad 2022-05-13

Eli Manning, 41, vann två Super Bowls med New York Giants. Vid bägge tillfällena besegrade han Tom Brady och New England Patriots.
Storebror Peyton Manning, 45, vann också två Super Bowls under karriären och är av många betraktad som den näst bäste quarterbacken efter Brady i modern tid. 

Quarterback-bröderna har avslutat sina spelarkarriärer och under den här NFL-säsongen har de haft en egen streamingshow på ESPN där de sitter hemma i sina soffor och kommenterar matcher live tillsammans med inbjudna gäster. 
”Manning Cast” har blivit en stor succé och brödernas jargong och roliga, stundtals hårda kommentarer har roat tittarna. Phil Mickelson har varit en av gästerna och den sexfaldige majorvinnaren kunde sin amerikanska fotboll. 

Nu meddelar ESPN att de förlänger avtalet med Manningbröderna och även utökar konceptet till UFC, Collegefotboll och golf. Vilka tävlingar Mannings ska ta sig an är inte klart än men ESPN sänder The Masters, PGA Championship och streamar PGA Tour Live. 

Att de skulle få ta ”Manning Cast” hela vägen till The Masters och snacka ned Phil Mickelsons byxor på Augusta känns dock inte särskilt troligt. Även om det hade varit roligt.

Peyton Manning har runt 5 i handicap och har synts i två upplagor av The Match. Första gången vann han och Tiger Woods mot Phil Mickelson och Tom Brady. Andra gången blev det förlust tillsammans med NBA-spelaren Steph Curry mot Phil Mickelson och NBA-legendaren Charles Barkley.
Lillebror Eli har runt 10 i handicap.

Klicka här för att se när Phil Mickelson gästar bröderna.


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Olof Åsgård • 2022-02-11
Nyheter19:e håletEli ManningGolfvärldenNyheterPeyton ManningPhil Mickelson
Scroll to Top