Mattias Bohlin gör sin debut som kommentator på Discovery+ ikväll under Sony Open // Foto: Getty Images/Privat

Nyheter

Nygammal kommentator i Sony Open

"Kan inte säga att jag är speciellt nervös"

Text: Martin Strömberg • 2022-01-13 Uppdaterad 2022-01-13

Redan nu i helgen kommer Discovery+ att använda en ny kommentator under sina sändningar rån Sony Open på PGA Tour.

Det är Mattias Bohlin, som många säkert känner igen från Cmores sändningar, som kommer att lotsa tv-tittarna genom sändningen där förhoppningsvis enda svensken, Henrik Norlander får synas i rutan. Sedan tidigare har ju Discovery+ även knutit till sig Mats Hallberg och Wille Schauman, som också de var med när Cmore sände golf.

– Ska blir riktigt kul att vara med på en nystart för PGA Tour sändningarna med Discovery! Spelarna och spelplatserna känner jag ju till sedan tidigare men en ny studio blir kul och förhoppningsvis kan vi innovera golfsändningarna ytterligare något snäpp! I och med att GOLFTV är en del av Discovery hoppas jag det kan ge oss i produktionen lite mer innehåll att jobba med också. Kan inte säga att jag är speciellt nervös över det nya egentligen då det är välbekanta jag sitter och kommenterar med och vilka jag trivs mycket bra med så det kommer gå fint, berättar Bohlin för Svenskgolf.se.

Det är ju sena tider när tävlingar spelas på Hawaii men han hoppas ändå att så många som möjligt väljer att sitta uppe den här veckan.

– Waialae GC där veckans tävling spelas är en cool gammal Seth Raynor-bana som inte är så lång men den brukar bjuda på bra golf. Det är rätt stökiga tider som svensk med sändningar från Hawaii vilket gör att detta är en tävling många brukar missa med det är synd då det är en härlig tävling.

Här hittar ni sändningstiderna från Sony Open


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Martin Strömberg • 2022-01-13
NyheterDiscovery+Henrik NorlanderMats HallbergMattias BohlinNyhetersony openWille Schauman
Scroll to Top