Säg hej till Titleists nya T-järn. Foto: Pressbild

Utrustning

Spana in nya familjemedlemmarna i Titleists T-serie

Stoppas i proffsens bagar under Memorial Tournament.

Text: Olof Åsgård • 2023-05-30 Uppdaterad 2023-05-31

Titleist släpper snart nya järnklubbor i T-serien. Den här veckan får PGA Tour-spelarna chansen att prova på nyheterna inför veckans the Memorial Tournament som spelas på Muirfield Village GC i Ohio. Tillsammans med Titleist kommer spelare testa och ge feedback på hur klubborna presterar och även provas ut för nya klubbor som de kan stoppa i bagarna under tävlingen. Nästa vecka får spelarna på LPGA och Korn Ferry Tour chansen att testa nyheterna. Detta är en viktig del i Titleists process där klubborna utvecklas i samarbete med tourspelarna.

De fyra nya järnen som presenteras är T100 som med största sannolikhet är en vidareutveckling av tidigare järn med samma namn. T150, nytt namn som förmodligen kommer placeras mellan de mer kompakta T100-järnen och de snäppet större och mer starkloftade T200 (som också får en uppdatering från tidigare modeller). Sist ut är nya T350 som med största sannolikhet tar plats i T-familjen mellan lättspelade T300 och superlättspelade T400. 

Vad som skett inom den teknologiska utvecklingen och vilka spelartyper som de olika järnen är anpassade för, återstår att se när valideringsprocessen är klar och Titleist lanserar klubborna på marknaden. Vilket vanligtvis brukar ske i slutet av sommarsäsongen. 


Text: Olof Åsgård • 2023-05-30
UtrustningJärnJärnklubborJernTitleistUtrustning
Scroll to Top