Grayson Murray tvingades lämna återbud till veckans Bermuda Championship efter en trafikolycka under tisdagen // Foto: Getty Images

PGA Tour-spelare i trafikolycka: ”Hjälmen räddade mig”

Fick sy över 50 stygn efter krock med hyrscooter.

Text: Martin Strömberg • 2022-10-28 Uppdaterad 2022-10-28

Det var inför veckans Bermuda Championship som Grayson Murray och hans caddie Doug Schwimer var på väg tillbaks till hotellet på tisdagseftermiddagen. De färdades på varsin hyrscooter när Murray kom för nära mittlinjen och frontalkrockade med en mötande bil. Enligt Golfweek var Murray medvetslös när ambulansen kom till olycksplatsen men återhämtade sig senare. Han fick sy över 50 stygn i ansiktet och på benen men bröt inga ben i olyckan. Schwimer körde bakom Murray och välte när han försökte undvika att dras in i olyckan men klarade sig med skrapsår på benen.

Murray lade ut följande bild på sin IG story efter olyckan.

– Jag hade tur i oturen och hjälmen räddade mig. Det var ingens fel men det är förvirrande att köra på fel sida här i Bermuda och vägarna är smala och farliga, sa Murray efter olyckan, enligt Golfweek.

Murray har en seger på PGA Tour från Barbasol Championship 2017 och han tvingades nu lämna återbud till veckans tävling.


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Martin Strömberg • 2022-10-28
TournyttBermuda ChampionshipDoug SchwimerGrayson MurrayPGA TourTournytt
Rulla till toppen