Beatrice Wallin är i delad ledning i ANWA med två hål kvar att spela av andra ronden // Foto: Getty Images

ANWA

Wallin i delad ledning i Augusta

Spelade bra efter långt uppehåll.

Text: Martin Strömberg • 2022-04-01 Uppdaterad 2022-04-01

Det blev en lång dag av väntan för många spelare i ANWA under torsdagen. Dåligt väder gav ett sju timmar långt uppehåll men Beatrice Wallin hann spela 16 hål och hon gjorde det bra. Trots att banan Champions Retreat spelades längre på grund av allt regn är Wallin ett under andra dagen och på par totalt. Hon delar ledningen med två andra spelare i den haltande resultatlistan. Wallin är den enda spelaren i fältet med två raka topp tio-placeringar i tävlingen.

– Jag spelade bra. Fick rädda några par i början men kom in i ronden och började slå upp bollen lite närmare och gjorde ett par birdies, berättade Wallin efter ronden.

Och hon fördrev tiden i klubbhuset under regnuppehållet med att spela kort med några vänner.

– Det får tiden att gå lite fortare och det var egentligen inga problem att vänta, jag hade ingen lust att spela i det vädret, det öste verkligen ner.

Ingrid Lindblad, som var delad trea efter första dagen, är fyra över par efter tolv spelade hål andra dagen och delar 14:e plats just nu. Meja Örtengren hann spela 17 hål (+3) och hon delar just nu 26:e plats på fem över par totalt.

Klicka här för att komma till ledartavlan


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Martin Strömberg • 2022-04-01
TournyttANWABeatrice WallinIngrid LindbladMeja ÖrtengrenTournytt
Rulla till toppen