Artiklar

Min Golf får en bokningsapp

Min golf har fått en ny mobilapp.

Text: CM Hellsten • 2018-06-25 Uppdaterad 2019-12-12

Svenska Golfförbundet lanserar nu en officiell bokingsapp som fått namnet Min Golf Bokning. Du hittar appen i App Store och Google Play.
I appen kan golfare boka starttider på 457 svenska golfklubbar. 

Genom det avancerade sökfiltret kan spelare hitta banor och lediga tider baserat på värden som pris, antal personer, område och tid – anpassat efter spelarens önskemål. Användaren kan också lägga till sina golfkompisar och banor de ofta spelar på. Appen har utvecklats av IT-företaget Golfer Sweden AB.

Här är Sveriges 50 bästa banor

Så här säger chefen för Golfens IT-system, Eva Bergström, i ett pressmeddelande:
– Varje år görs cirka sju miljoner bokningar av sällskapsronder på svenska golfbanor. Med Min Golf Bokning gör vi det nu möjligt att enkelt boka med bara två klick i mobilen. Genom samarbetet med Golfer Sweden erbjuder vi nu också de golfklubbar som önskar att justera greenfeepriset baserat på efterfrågan, så kallad dynamisk prissättning, vilket kommer att gynna både golfare och klubbar.

SGF presenterar även en annan nyhet. I juli kommer det att finnas en smidig koppling mellan Min Golf Bokning och Golf Gamebook.
I pressmeddelandet står det att Golf Gamebook är en av landets mest använda appar för digitala scorekort med över 100 000 användare i Sverige.
”Golfare med båda apparna installerade kommer då kunna koppla sin bokade starttid direkt till Golf Gamebook via ett knapptryck. Då synkas ronden direkt från Min Golf Bokning och det är bara att börja registrera resultat i Golf Gamebook-appen när du är på plats.”



Text: CM Hellsten • 2018-06-25
ArtiklarSvenska golfbanor
Rulla till toppen