Svenska banor

Banor och resor

Banbesök: Visby GK, 18-hålsbanan

Vid Östersjöns kustlinje väntar några av Nordens mest dramatiska och vackra golfhål. Men Visby GK är också ett skarpt test där samtliga delar av spelet hårdkörs utan frågetecken.

Banor och resor

Banbesök: Österåkers GK, Öster by Stenson

Välkomnande utslag och knivskarpt testande inspel. Öster by Stenson är en kittlande utmaning där vi alla ges en chans att tackla designen efter vår individuella förmåga.

Banor och resor

Banbesök: Sölvesborgs GK

Den direkta närheten till Sölvesborgsviken i all ära. På Sölvesborgs GK är det främst de renodlade och väldesignade skogshålen som verkligen får oss på fall.

Banor och resor

Banbesök: Timrå GK

Funderar du någonsin på varifrån du vill slå ditt andraslag? Om inte, blir det hög tid att göra det när du navigerar dig runt vatten och in mot svåra flaggor på Timrås testande layout.

Banor och resor

Banbesök: S:t Arild GK

Hur står det egentligen till med ditt järnspel? En fråga som S:t Arilds krävande greenområden mer än gärna hjälper dig att besvara.

Banor och resor

Banbesök: Djursholms GK

Lagom till att Djursholms Golfklubb firar 90-årsjubileum äntrar banan ett nytt kapitel. Caspar Grauballes renovering är ett steg i rätt riktning som förhöjer helheten och lyfter spelupplevelsen.

Banor och resor

Banbesök: Bokskogens GK, Gamla banan

Skånes första Europatourbana har nu drygt 50 år på nacken. Men den tidlösa parkkaraktären står sig fortfarande väl efter de senaste årens successiva uppdateringar.

Banor och resor

Banbesök: Upsala GK, Stora banan

Klubbens rötter sträcker sig tillbaka till 1937, men då på en annan plats. Den 18-hålsbana vi möter idag föddes på 60-talet men nivån höjdes markant efter en ombyggnation för tio år sen.

Banor och resor

Banbesök: Åtvidabergs GK

Åtvidabergs klassiska parkbana väntar med välförtjänt stolthet vid stillsam sjö kantad av intagande eklandskap. Vi vaggas tryggt in och finner välbehag i ett av Sveriges vackraste golflandskap.

Banor och resor

Banbesök: Frösåker G&CC

En både hyllad och vacker promenad i Mälarens närhet. Men efter Pierre Fulke Designs senaste uppdateringar har Frösåker G&CC:s 18-hålsbana börjat forma en ännu tydligare helhet.

Scroll to Top