Banor och resor

Klubben vill vara aktiv året runt – utökat med stor golfhall

Med 400 outnyttjade kvadratmedeter på klubben beslutade sig Karlstads GK för att förädla den tomma inomhusytan till en hall för träning.

Banor och resor

Klubben storsatsar: Renoverar samtliga (!) bunkrar

2020 blir till 2021 och Åkersbergas medlemmar välkomnas av sprillans nya bunkrar, omgjorda och förbättrade.

Banor och resor

Mark under arbete

De har inget val. När resurserna inte räcker till måste någon ändå göra jobbet. När det kommer till banskötsel kan man inte vänta. Gräset växer, bunkersand flyttas och golfbilar blir smutsiga. På Bjurholms GK ställer medlemmarna upp och får jobbet gjort.

Banor och resor

Hedbana som övertygar från tee

De stora och undulerande greenerna kan bli en mindre skärseld för puttningen. Från tee är Varbergs GK Västra banan en njutbar hedbana med många kluriga och roliga utslag.

Banor och resor

Taktiska prövningar i härlig miljö

Hudiksvalls GK är en relativt kort 60-talist som charmar med härlig natur och utsikt över Hudiksvallsfjärden. Tät skog vaktar oftast på bägge sidor och i spelfälten lurar välplacerade vattenhinder och bunkrar. List och tålamod är nycklarna till framgång.

Banor och resor

Hög mysfaktor vid Trosafjärden

Bland ekar och vassryggar ligger Trosas mysiga parkbana och lockar med varierande hål. Omgivningen är rogivande och banan passar alla spelartyper

Banor och resor

Välbehövlig injektion lyfter banan flera snäpp

Sedan millenieskiftet fram till för ett par år sedan var Lisinge (numera Sparren) i det närmaste helt bortglömd. Nu ger nya ägare åter liv till den fula ankungen i de stillsamma och rogivande omgivningarna vid sjön Sparren i Uppland.

Banor och resor

Vacker och krävande fjällgolf

På den här tekniskt utmanande skogsbanan gäller det att hålla bollen i det kortklippta hela vägen. Misslyckas du på denna punkt får du njuta av de underbara jämtländska omgivningarna.

Banor och resor

En närspelsfest av rang

På Skövdes södra bana får du gräva djupt i bagen och låta närspelet testas långt bortom de höga wedgeslagen. En krävande och kul golfupplevelse.

Banor och resor

Fin skärgårdsgolf i Blekinge

I ett vackert naturreservat på Almö i Blekinges skärgård njuter vi av underbar natur och rolig golf på en bana i olika skepnader.

Banor och resor

Uppländsk skog kräver precision

Strax bortom den pulserande trafiken längs E4:an och frustande jetmotorer på Arlanda lockar Vassunda GK med en skön promenad i stillsam uppländsk park- och skogsnatur.

Banor och resor

Klassiska Kevinge

Mellan höghusen och villorna i Danderyd väntar en golfmässig tidsresa med brittisk prägel. Upptäck en traditionell pärla som fortfarande sätter vår spelförståelse på många kluriga prov.

Banor och resor

Snabba ronder i öppna landskap

Skerike GK har testats av Svensk Golf.

Banor och resor

Upplänning som blandar och ger

En bana byggd med skyhöga ambitioner. Men tog den sig hela vägen? På vissa hål, kan man väl säga...

Spela

Utmanande greener på tourbanan

Den klassiska parkbanan har de senaste två åren stått värd för LET Access-tävlingen Anna Nordqvist Västerås Open. Värdskapet medförde höjd standard och banan är väl värd ett besök.

Banor och resor

Vilt och ljuvligt på näset

Det är en vild och vacker hedbana med vackra kustavsnitt och undertoner av linksgolf. Ljunghusens 18-hålsslinga utmärker sig fortfarande som en av Skånes mest unika och spelvärda banor.

Spela

Utmärkt skick i värmländsk skog

Bryngfjordens skogsbana var redan bra men Magnus Sunessons utvecklingsplan som höjer de estetiska intrycken och ökar spelglädjen tar Karlstadsklubben till en ny nivå.

Spela

Barsebäck G&CC Masters Course vs Halmstad GK Norra banan

Två svenska klassiker ställs mot varandra i en tuff match. Vilken är den bättre banan egentligen?

Spela

Barsebäck G&CC byter ägare – fastighetskoncern tar över

En av Sveriges mest klassiska golfanläggningar har bytt ägare. Från och med 2 november är det fastighetskoncernen Ernst Rosén AB som äger anläggningen.

Banor och resor

Stockholms GK investerar 15 miljoner i banan

Nya bunkrar, ny bevattning och fyra nya greener.

Scroll to Top