Det blev inget spel för Alex Norén under andra dagen av WGC Dell Match Play då motståndaren Paul Casey lämnade wo på grund av ryggproblem // Foto: Getty Images

WGC Match Play

Seger på walk over för Norén

Casey kom aldrig till start på grund av ryggproblem.

Text: Martin Strömberg • 2022-03-24 Uppdaterad 2022-03-24

Ryggproblemen som störde engelsmannen Paul Casey såpass mycket att han bröt första matchen mot Corey Conners var så allvarliga att Casey lämnade walk over även i andra dagens match mot Alex Norén. Det innebär att svensken nu har allt i egna händer i sista matchen mot Conners på fredagen. Beroende på hur torsdagens andra match i gruppen mellan Conners och Louis Oosthuizen slutar kan det räcka med en delning eller till och med förlust i sista matchen för Norén att ta sig vidare till åttondelsfinal på lördag, han besegrade ju Oosthuizen med ett hål under första dagens spel.

Svensken jagar ju som bekant en plats i The Masters 7-10 april och behöver ta sig upp från den 56:e plats som han hade inför veckans matchspel till topp-50. Beroende på hur det går för andra inblandade spelare kan det räcka med att ta sig vidare från gruppen men troligen behöver Norén ta sig minst till kvartsfinal för att ta sig in bland de 50 främsta på världsrankingen.

Klicka här för att komma till resultaten


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Martin Strömberg • 2022-03-24
TournyttAlexander NorénAustin CCCorey ConnersLouis OosthuizenPaul CaseyPGA TourTournyttWGC Dell Technologies Match Play
Rulla till toppen