Ekholmsnäs

Coronapandemin

Klubben erbjuder gratis medlemskap till vårdpersonal

Ekholmsnäs Golf Lidingö gör vad de kan för att göra livet enklare för de som jobbar inom vården i Stockholms län.

Text: Jesper Johansson • 2020-04-06 Uppdaterad 2020-04-06

Medan delar av Sveriges näringsliv har stannat upp och i vissa fall försatts i konkurs eller inlett företagsrekonstruktion finns det definitivt en yrkeskår som har mer att göra än kanske någonsin tidigare.
Alla de som jobbar inom sjukvården och tar hand om strömmen av covid-19-patienter.

Ekholmsnäs Golf Lidingö vill nu göra vad de kan för att stötta alla som jobbar inom sjukvården och erbjuder därför ett gratis medlemskap och fria bollar på drivingrangen.

”En golfbana erbjuder en plats för friskvård och aktivitet som jag tror kommer uppskattas av allt fler i rådande läge. Såklart är det allas vårt ansvar att minska risken för smittspridning och vi följer de riktlinjer som tagits fram av Svenska Golfförbundet och RF. Vi erbjuder alla som arbetar inom sjukvården i Stockholms Län en möjlighet att träna och spela golf utan kostnad.” skriver Johan Mikhelson Ringqvist, ägare av Ekholmsnäs Golf Lidingö.

Klubben erbjuder alltså ett fritt golfklubbsmedlemskap under säsongen med golf-id, försäkring och hela paketet.
”Då vår golfanläggning ligger geografiskt bra till mot stora sjukhus som Karolinska Universitetssjukhuset och Danderyds sjukhus hoppas vi att många har en möjlighet att komma ut till oss under säsongen. Har man inte möjlighet att besöka oss ger medlemskapet möjlighet att spela mot greenfee på landets alla golfklubbar”.


Text: Jesper Johansson • 2020-04-06
Banor och resorCoronavirusetEkholmsnäs GolfSvenska golfbanor
Scroll to Top