5de42eebdd8db

Artiklar

Svenska klubbens golfsatsning – i Florida

Niohålsklubben i Stockholm satsar på ett golfprojekt – i Florida.

Text: CM Hellsten • 2017-09-19 Uppdaterad 2019-12-12

16 september var det officiell invigning av den nya träningsanläggningen som byggts på Ekholmsnäs Golf Lidingö.
Samtidigt passade klubben på att lansera sin nya golfportal – Golf Gate. Det är en samlingsplattform för golf, resor, hotell och fastighetsutvecklingsprojekt i regionen kring Miami, Florida.
– Vår långsiktiga plan med Golf Gate är att skapa en länk mellan Sverige och USA för produkter och tjänster inom golfsegmentet. Vi begränsar oss inte bara till resor utan jobbar med en bred profil där även  fastighetsprojekt finns involverat, säger Johan Mihkelson Ringqvist, som äger och driver Ekholmsnäs Golf Lidingö och en av grundarna till Golf Gate.

Ekholmsnäs passerar 20.000 medlemmar

Hur kommer det sig att en niohålsklubb i Stockholm satsar på ett projekt i Florida?
– Jag är av uppfattningen att man som golfanläggning måste vara lyhörd och hela tiden utvärdera vad ens kunder, alltså medlemmarna, finner värdefullt. Att ha en bra och tillgänglig golfanläggning är naturligtvis basen i detta men golfare i allmänhet har många fler behov och intressen än enbart spel på sin hemmabana. Vill man växa måste man titta på nya affärsområden och nya vägar att attrahera fler kunder på. Jag ser därför en stor potential i Golf Gate just med tanke på den bredd av produkter vi kommer kunna erbjuda.

Svensk Golf besöker Ekholmsnäs


Text: CM Hellsten • 2017-09-19
ArtiklarEkholmsnäs GolfSvenska golfbanor
Scroll to Top