Tiger: “Jag har gått med ett brutet ben”

John Daly har fått tillstånd att spela majorn med golfbil.

Tiger: “Jag har gått med ett brutet ben”
Tiger Woods presskonferens inför PGA Championship. //Foto: Getty Images
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

För första gången skulle en major avgöras med de 100 främsta på världsrankingen i startfältet, men så tvingades världsfemman Justin Thomas lämna återbud på grund av skada.
John Daly återfinns på plats 1 848 på rankingen – han har dessutom problem med ett knä, men den forne mästaren ville inte missa PGA Championship.
Därför fick han klartecken från tävlingsledningen att spela med golfbil.

När Tiger Woods – som under turneringen på Bethpage bor på sin 191-miljoners lyxyacht – hade presskonferens inför PGA Championship fick han en fråga om hur han ser på att John Daly tävlar med golfbil.
– Det här är en golfbana på ett stort område. Det kommer definitivt att handla en hel del om uthållighet under veckan, fyra dagar och ett tufft mästerskap som tär på dig mentalt och fysiskt. Apropå att JD använder golfbil? Jag har gått med ett brutet ben…

Svarade Tiger Woods med ett leende. Han syftar på US Open 2008 på Torrey Pines (som han vann). Under tredje varvet i den majorn spelade Robert Karlsson tillsammans med Tiger Woods och svensken beskriver det som den mest minnesvärda ronden i hans liv. Lyssna på poddavsnittet med Robert Karlsson.

John Daly vann PGA Championship 1991 på Crooked Stick Country Club i Indiana.


Rätt att Daly får ha golfbil?
Ja
25
41
Nej