The PLAYERS Championship – Final Round

Tournytt

DJ:s caddie skadad – halkade i trappa

2017 var det Dustin Johnson som halkade i en trappa och skadade sig. Nu var det hans brors tur.

Text: Jesper Johansson • 2019-03-21 Uppdaterad 2019-12-12

2017 var Dustin Johnson storfavorit att vinna Masters Tournament på Augusta National. Amerikanen var i storform men kvällen innan majortävlingen var olyckan framme. Ett halt trappsteg gjorde att Johnson halkade och han skadade sig så allvarligt att han inte kunde delta i tävlingen. Amerikanen var borta från tävlingsgolf i en månad. 

Dustin Johnson drog sig ur Masters

Trappor och familjen Johnson har fortfarande en problematisk relation. För under veckans Valspar Championship har DJ:s bror, Austin Johnson, synts på Innisbrook Resort med en gipsad arm.  Världsettan fick förklara för medier vad som hade hänt och än en gång var det trappor som ställde till det för bröderna.

Under söndagen, när de båda packade ihop efter Players Championship på TPC Sawgrass, halkade Austin Johnson när han var på väg upp för en trappa och det resulterade i att han bröt ett ben i sin hand.
– Han hade en omgång med trapporna, ungefär som jag hade. De där trapporna alltså. De kommer ta dig till slut, sa Johnson.

För första gången sedan 2010 deltar Dustin Johnson i Valspar Championship. I Tävlingen deltar tre svenskar, bland annat Henrik Stenson.

Stenson i Featured groups – här är TV-tiderna



Text: Jesper Johansson • 2019-03-21
TournyttDustin JohnsonPGA TourTournytt
Scroll to Top