Farmers Insurance Open – Preview Day 3

Tournytt

Oddsen talar emot Tiger Woods

Alla blickar i San Diego riktas den här veckan mot Tiger Woods som gör comeback på PGA Tour. Men enligt oddsen måste man befinna sig på Torrey Pines under torsdagen och fredagen om man ska få en glimt av amerikanens golfande.

Text: Jesper Johansson • 2018-01-24 Uppdaterad 2019-12-12

Enligt oddsen kommer Tiger Woods få en tuff vecka på Torrey Pines. Enligt bettingbolagen i Las Vegas ska forne världsettan nämligen inte klara cutten.

Tiger Woods spelar i en tävling med fullt startfält på PGA Tour för första gången sedan han gjorde ett försök under samma tävling 2017. Han klarade då inte cutten.

Tiger Woods slutade delad nia i Hero World Challenge på Bahamas i början av december. Den inofficiella tävlingen på PGA Tour hade bara 18 startande spelare och Albany, som den tävlingen spelades på, är något helt annat än Torrey Pines South Course.

Tiger tillbaka – här är TV-tiderna


TV: Woods sving inför veckans tävling

Greg Norman sa tidigare i en intervju att det här är Woods första riktiga test då den här banan har en tjock ruff – som kan ställa till det för 14-faldige majorvinnaren med fyra ryggoperationer i bagaget.
– Är man en kraftspelare kommer kroppen att brytas ned. Och det är skillnad på ett fält med 156 startande och 18. Dessutom kommer han spela på svårare banor än Albany med mer ruff. Och då tar det på kroppen att försöka slå 200 meter med en järnsjua, sa Norman då.

Kanske är det just det här som bettingbolagen har i åtanke. 

Vegas-oddsen på Tiger Woods spel i veckan:

Tiger Woods klarar cutten: 2,5 gånger pengarna.

Tiger Woods klarar inte cutten: 1,56.

Tiger Woods slutar topp-10: 4,5.

Tiger Woods slutar inte topp-10: 1,22.

Tiger Wood slutar topp-20: 2,7.

Tiger Woods slutar inte topp-20: 1,5.

Tiger Woods drar sig ur veckans tävling: 7,5.

Tiger Woods drar sig inte ur veckans tävling: 1,1. 

Tiger Woods vinner Farmers Insurance Open: 26,0


Text: Jesper Johansson • 2018-01-24
TournyttPGA TourTiger WoodsTournytt
Scroll to Top