Quicken Loans National – Final Round

Tournytt

Tiger Woods tävling ställs in?

Nästa års Quicken Loans National kommer inte att spelas på The Congressional, och frågan är om den spelas över huvud taget.

Text: Jesper Johansson • 2017-09-19 Uppdaterad 2019-12-12

Tiger Woods PGA Tour-tävling i Washington kommer inte spelas på Congressional Country Club nästa år. Och frågan är om tävlingen spelas över huvud taget.

Anledningen är att tävlingen söker med ljus och lykta efter en titelsponsor.
”Tiger Woods Foundation har just nu ingen titelsponsor för deras PGA Tour-tävling. På grund av de förutsättningarna har PGA Tour beslutat att vi inte ska arrangera en tävling på våra bana under 2018 och 2020”, skrev Congressional CC:s president, Richard Sullivan Jr, till sina medlemmar.
”Utan en sponsor skulle tävlingen kosta väldigt mycket för Tiger Woods välgörenhetsorganisation, istället för att skapa nya pengar för den”.

TV: Tiger Woods närmar sig comeback

Tiger Woods Foundation är också värd för Hero World Challenge och Genesis Open på PGA Tour. De senaste fyra åren har Quicken Loans varit huvudsponsor för The National, men det kontraktet har nu löpt ut.

Om svårigheten att få en titelsponsor till Tiger Woods tävling har med det uppmärksammade polisingripandet tidigare i år är oklart.


Text: Jesper Johansson • 2017-09-19
TournyttPGA TourTiger WoodsTournytt
Rulla till toppen