The Presidents Cup – Final Round

Tournytt

Jack Nicklaus: ”Jag vet inte om Tiger kommer spela så mycket golf framöver”

Tiger Woods har under våren opererat sin rygg för fjärde gången, för att kunna spela golf igen. Dessutom har han gripits av polis.

Text: Jesper Johansson • 2017-06-28 Uppdaterad 2019-12-12

Jack Nicklaus tror att Tiger Woods kommer ha en tuff tid att komma tillbaka till golfen. Under ett välgörenhetsevenemang i Virginia berättade 18-faldige majorvinnaren att han tror att Tiger Woods fysiska form och personliga problem gör att en comeback är långt borta.
– Han kommer att ha en jobbig tid. Jag vet inte om Tiger kommer spela så mycket golf framöver. Han kanske kommer tillbaka till spel, men jag tror det blir svårt för honom, efter att ha opererat ryggen och hans personliga problem på sidan om, sa Nicklaus till USA Today.
– Han har mer problem i livet än vad han har problem med golfen just nu.

Tiger Woods greps av polis tidigare i år. I polisrapporten visade det sig att han inte druckit alkohol, utan att hans mediciner för ryggsmärtan efter sin fjärde operation påverkat honom.
– Tiger är en bra grabb. Han bryr sig om människor. Och vi får se vad som händer. Jag hoppas han får rätsida på sitt liv och sina problem för att kunna leva ett normalt liv, sa Nicklaus.


Text: Jesper Johansson • 2017-06-28
TournyttJack NicklausTiger WoodsTournytt
Rulla till toppen