Tiger Woods Signs Copies Of His New Book “The 1997 Masters: My Story”

Tournytt

Tiger: ”Har inte känts så här bra på flera år”

Senaste operationen tog bort smärtan

Text: Martin Strömberg • 2017-05-26 Uppdaterad 2017-05-26

I ett blogginlägg på sin hemsida berättade Tiger Woods om sin senaste operation och om besvikelsen över att missa Masters på Augusta i början av april.

Och målet att spela golf igen står fast, men han kommer att behöva lång tid på sig, de närmaste två, tre månaderna kommer han inte att kunna vrida ryggen.

Det är en dryg månad sedan Tiger opererade ryggen senast när läkarna gjorde så kallad fusion surgery, eller steloperation, vilket förenklat innebär att två eller flera kotor fogas samman för att minska rörligheten mellan kotorna och förhoppningsvis smärtan.

“Det är svårt att beskriva hur mycket bättre jag mår. Det har inte känts så här bra på flera år”, skriver Woods i sin blogg på hemsidan.

Woods tar också upp frågan om hur lång tid det kommer att ta innan han är tillbaks på banan igen. Men han har inget svar mer än att han kommer att komma tillbaks.

“Den långsiktiga prognosen är bra. Jag vill spela profesionell golf igen men just nu har jag bara kortsiktiga mål. Jag promenerar och gör mina övningar och hämtar barnen från skolan. Jag kommer inte att kunna vrida ordentligt på ryggen de närmaste två, tre månaderna och det viktiga just nu är att ha tålamod och inte stressa”.

Woods passade också på att gratulera spanjoren Sergio Garcia till segern i en av Tigers absoluta favorittävlingar, Masters på Augusta national.

“Jag är oerhört besviken över att jag inte kunde spela men jag vill gratulera Sergio till en fantastisk seger”.

 


Text: Martin Strömberg • 2017-05-26
TournyttSergio GarciaTiger WoodsTournytt
Scroll to Top