Tiger Woods för skadad för att dela ut pris

Trots att Tiger Woods var värd för veckans tävling kunde han inte närvara på prisutdelningen. Anledningen är hans ömmande rygg.

Tiger Woods för skadad för att dela ut pris
Tiger Woods har fortsatt stora skadebekymmer. I söndags kunde han inte närvara på en prisutdelning på grund av sina ryggproblem. //Foto: Getty Images

Förra veckans PGA Tour-tävling, Genesis Open, spelades på Riviera utanför Los Angeles. Alltså samma bana som Tiger Woods gjorde sin debut – för 25 år sedan.

Dustin Johnson vann tävlingen och är nu världsetta. Tiger Woods, som var inofficiell värd för tävlingen, skulle vara med på prisutdelningen.

Men hans ryggskada satte stopp för det.

Amerikanen drog sig ur Dubai Desert Classic tidigare i februari och meddelade då att han inte heller skulle spela förra veckans Genesis Open eller veckans Honda Classic. Anledningen är spasmer i ryggen, som gör att det är oklart hur länge han blir borta.

Tiger Woods manager Mark Steinberg meddelade tidigare i veckan att läkare råder Tiger Woods att hålla sig "horisontell". Det spekuleras i medier att Tiger Woods som tidigast gör comeback i Arnold Palmer Invitational, om ungefär en månad.

Hoppas han blir frisk snart!
Ja
146
12
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.