"Sotogrande Classic" är tillbaka 2018

La Reserva Club är en av Europas finaste golfdestinationer och efter succén förra året gör man återigen en satsning på sitt stay–and–play–paket med systerbanorna Real Club Valderrama och Real Club de Golf Sotogrande.

"Sotogrande Classic" är tillbaka 2018

Sotogrande Classic ger en unik möjlighet för golfare att spela på tre av Europas bästa banor medan man njuter av den luxuösa livsstilen på det närliggande 4-stjärniga Hotel Almenara till ett rabatterat paketpris. Sotogrande-regionen i spanska Andalusien är känd för sin spektakulära utsikt över Medelhavet och högklassiga livsstil. De olika banorna ligger dessutom oförskämt nära varandra, inom 8 kilometers avstånd – en oslagbar trio.

Sedan öppningen 2003 har La Reserva Club en tävlingsbana som sträcker sig 6 800 meter, en bana som snabbt fick ett fantastiskt rykte och steg på olika rankinglistor. Banan är designad av den amerikanska banarkitekten Cabell B. Robinson. Banan ligger fantastiskt vacker med vy över Medelhavet på ena sidan och den andalusiska bergen åt den andra.

LÄS MER OM GOLFPAKETET HÄR

Vy över La Reserva Club.

Real Club Valderrama arrangerade Ryder Cup 1997, det var första gången som lagmatchen spelades i kontinentala Europa. Sedan dess har man stått värd för flera elitevent och har en ständigt hög ranking bland världens bästa golfbanor.

Real Club de Golf Sotogrande anses vara ett Robert Trent Jones-mästerverk och har varit spelplats för några av världens bästa golfare, bland annat Seve Ballesteros och Rory McIlroy – som båda har vunnit här.

Sotogrande Classic finns i tre- och femnätters-paket med priser från 943 euro, baserat på tre nätter på Hotel Almenara i ett dubbelrum med frukost och tre greenfee; en vid var och en av banorna.

LÄS MER OM GOLFPAKETET HÄR

  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!