Tjäna pengar på din golf – bli delägare i GolfStar

Golf – en mångmiljard marknad som är påväg att konsolideras.
Hör Tony Trigell berätta om GolfStars spännande resa hit, och vägen framåt. Passa på att bli delägare i GolfStar, Nordens största golfkoncern, och spara upp till 8000 kr på ditt golfspelande.

Tjäna pengar på din golf – bli delägare i GolfStar
Soluppgång över Brollsta golfbana. Foto: GolfStar

GolfStar håller på att revolutionera golfen på samma sätt som SkiStar revolutionerat alpinskidåkning i Sverige. GolfStar vill nu göra det tillsammans med golfarna och bjuder in golf-Sverige till att bli delägare. För så lite som 670 kronor (20 aktier) kan du kalla dig för delägare och vara med och påverka – samtidigt får du som aktieägare del av de stora värden som GolfStar skapar när de utvecklar attraktiv mark runt golfanläggningar. 

GolfStars affärsidé́ är att kommersiellt driva och utveckla två̊ verksamheter som samverkar. Attraktiva och prisvärda golfupplevelser i kombination med utveckling av marken i anslutning till anläggningarna för bostäder och hotell. 

 

GolfStar vill få många engagerade ägare genom emissionen

Med många delägare kommer en enorm kraft då varje delägare blir en ambassadör för banorna.

– Vi kan se att golfspelandet har ökat när vi tar över en anläggning. Alla vinner på att spelet ökar på anläggningarna - ökade intäkter skapar förutsättningar att skapa bättre banor. Dessutom bör det ligga i varje delägares intresse att ta hand om skicket på sina banor. Det är vad delägarkraft handlar om, säger Tony Trigell grundare av GolfStar.

 

 

 

Skiss över området vid Gripsholmsbackar. Foto: GolfStar

Mer golf och hälsosammare klubbekonomi när GolfStar tar över golfanläggningen

– När GolfStar tar över driften av golfanläggningen, antingen genom förvärv eller arrende, har vi sett både en positiv utveckling i antalet medlemmar som är verksamma på anläggningen, och en ökning av spelade rundor, säger Tony Trigell. 

Efter att GolfStar tog över golfanläggningen i Vaxholm inför säsongen 2015 fick klubben 500 nya medlemmar, vilket motsvarar en ökning på drygt 40 procent. Samma sak kunde man se vid övertagandet av Kungsängens anläggning inför säsongen 2016, där antalet spelade rundor ökade med närmare 9 000 per säsong, en ökning på drygt 30 procent.

Svenska Golfförbundet har under senare år mätt antalet spelade rundor. Under 2016 kunde man i Sverige se ökning med 4 %. GolfStar visade motsvarande ökningstakt under 2016 men har hittills under 2017 fördubblat ökningen till 8 % räknat på̊ samma antal anläggningar och under samma tidsperiod.

Foto: GolfStar

Mer spel på banorna ligger i varje delägares intresse

Idag äger GolfStar 450 hektar mark - varav 160 hektar är exploaterbar mark runt golfbanorna. De tre uppstartade bostadsprojekten i Mariefred, Vallentuna och Knivsta har potential om 1000 – 1600 bostäder. GolfStars strategi är att driva projekten fram till detaljplan/bygglov för att därefter ta in byggpartners.    

LÄS MER: Projektet i Mariefred garanterar GolfStar stora kapitalintäkter redan under 2018. 

Investmentbolaget Spiltan har sett potentialen i GolfStars affär och investerar 2,5 miljooner i bolaget. Ta chansen du också och bli delägare. Emissionen är öppen för investering och först till kvarn gäller. Köp dina aktier här.

 

 

  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!