Se US Open på nätet
Förra veckan spelade Lee Westwood hem segern i Nordea Masters. Den här veckan kan du se honom spela US Open på Olympic Club. Foto: Getty Images

Se US Open på nätet

Nu kan du följa spelet från US Open i dator, smartphone eller surfplatta. I ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och Viasat Golf får alla golfare i Sverige fri tillgång till internettjänsten Viaplay i en månad.

Den här veckan spelar fem svenskar US Open-spel på The Olympic Club i San Francisco, och jakten på Sveriges första titel i en herrmajor går vidare.  Alla golfare som är medlemmar i svenska golfklubbar kommer att kunna se spelet från den och kommande tävlingar på tourerna i en månad. Dessutom kommer Sveriges golfspelare att få tillgång till övrig sport och film med Viaplay.

– Vi är väldigt glada att Viasat tycker att golfen är en så pass viktig sport att den är värd sin egen kanal, säger Roger Andersson, kommunikationsansvarig på Svenska Golfförbundet.

- De har rättigheterna till Champions League, Premier League, NHL och Formel 1 - men väljer ändå att fortsätta satsa så mycket på golf. Det är en viktig signal.

För att följa Peter Hansons, Alexander Noréns, Fredrik Jacobssons, Carl Petterssons och Robert Karlssons spel från San Francisco går du in på den här länken. Den fria månaden kan påbörjas fram till och med den 17 juni. Vill du avsluta abonnemanget efter den fria perioden gör du det innan nästa debiteringsdag via ditt konto.

  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!