Följa

De vill till Bro Hof

En plats i fyrbollen till Bro Hof Challenge är redan fylld. På fredagen gör åtta personer upp om plats nummer två i MoreGolf MasterCards uttagning.

Text: CM Hellsten • 2010-05-13 Uppdaterad 2010-05-13

1 800 personer sökte. Åtta av dem valdes ut och presenterades i Svensk Golf och sedan kunde läsarna på Golf.se rösta på sin favorit. Till slut hade Johan Cardell från Stockholmsklubben Ågesta vunnit med 32 procent av rösterna.
Därmed var den första platsen i fyrbollen till Svensk Golfs tävling Bro Hof Challenge fylld.

Nu ska nästa tillsättas. På fredagen arrangeras MoreGolf MasterCards uttagning på Kungsängens Kings Course. Det handlar om slagspel från vit tee och här är en presentation av de åtta deltagarna:

Jerker Söderström, Stockholm. Hcp: 9,6.
”En äldre dalmas bördig från Tunabro, vill gärna utmana tuffa och tunga Bro Hof. Ingen kan ana, vad en pensionär kan göra, på denna bana.”

Martin Starzmann, Göteborg. Hcp: 13,7.
”Älskar att spela golf minst två rundor per vecka, gärna med mina gubbkompisar eller min fru. Fastän jag har MoreGolf MasterCard skulle jag inte anse mig ha råd att spela BroHof så om ni ger mig chansen, tar jag den och går runt på 100 slag!”

Johnny Granberg, Norrtälje. Hcp: 4,9.
”Jag är en flitig användare av MoreGolf MasterCard. Jag skulle gärna spela för MoreGolf MasterCard i Bro Hof Challenge. Jag skulle se det som en härlig utmaning för mig eftersom jag aldrig under mina 15 år som golfspelare har haft en score på över 100 slag.”

Yvonne Rajfors, Motala. Hcp: 23,4.
”Jag har golfat sedan 2000 och började tävla direkt. Jag pushar ständigt på damer i alla åldrar att tävla då det ger en fantastisk kick och glädje i golfspelet. Man måste satsa för att nå lustfyllda mål. Bro Hof Challange är en riktig höjdare, en måltavla att sikta på.”

Nils-Gustav Paulson, Göteborg. Hcp: 13,5.
”Kan Tom Watson vara nära att vinna British Open kan kanske en halvfet 58-åring med handicap 13 slå till med en drömrunda på Bro Hof när förhållandena är perfekta. Det skulle ju vara underbart!”

Albert Sjöberg, Uppsala. Hcp: 5,7.
”Nöjet må vara kort och banan lång, men är Bro Hof redo för min ankomst? Vem som blir förnedrad återstår att se.”

Thom Olsson, Helsingborg. Hcp: 23.
”För 20 år sedan jag blev medlem i Örkelljunga GK. MoreGolf fyller ett år och jag har använt MoreGolf MasterCard sedan starten. Det ska bli spännande att få spela på Sveriges bästa golfbana.”

Mikael Forseryd, Karlstad. Hcp: 14,8.
”Jag tyckte att en utmaning som Bro Hof Challenge tilltalade mig som golfare. Min poäng i det hela är att få spela MoreGolf MasterCard i en miljö som en amatör sällan får. Om jag blir uttagen så kommer mina kompisar att fälla en avundsjuk tår.”

Vinnaren får spela Bro Hof Challenge.


Text: CM Hellsten • 2010-05-13
FöljaNyheter
Rulla till toppen