Följa

Påsklov

Ursäkta att man stör så här i påsktider. Men innan Bloggen klappar ihop laptopen för några dagar och övergår till att smacka i sig en betydande del av de där 17 godiskilona vi årligen konsumerar så måste det bara få gnällas lite. För det är ju oändligt trist att Viasat inte visar ett slag av

Text: Svensk Golf • 2010-04-01 Uppdaterad 2010-04-01

Ursäkta att man stör så här i påsktider.

Men innan Bloggen klappar ihop laptopen för några dagar och övergår till att smacka i sig en betydande del av de där 17 godiskilona vi årligen konsumerar så måste det bara få gnällas lite.

För det är ju oändligt trist att Viasat inte visar ett slag av den dammajor som pågår i Kalifornien under de två första dagarna. Visserligen är sändningarna därifrån av tradition rena mörkret och innehåller fler stillbilder på palmer (nej, inte ens Arnold) än vad som troligen är hälsosamt för en människa.

Men man får ju åtminstone se en och annan sving däremellan, i den mån pupillerna hittar ut mellan ögonspringorna med tanke på sändningstiderna på grund av tidsskillnaden.

Nu får vi nöja oss med några få timmar i helgen i stället.

Bloggen tror att segraren kommer att heta Pettersen och i samma stund som det skrevs så bör hon ju i konsekvensens namn vara ute ur segerstriden.


Text: Svensk Golf • 2010-04-01
FöljaBloggar
Rulla till toppen