Senast det begav sig blev det en sjätteplats för Woods på Augusta. Nu är förberedelserna i full gång för årets start. Foto: Getty Images

Följa

Woods spelade Augusta

Knappt hade Tiger Woods svarat på frågona från tv-reportrarna innan han stack till Augusta för att träningsspela inför US Masters om två veckor.

Text: Karin Klarström • 2010-03-24 Uppdaterad 2010-03-24

Woods har efter nära tre månaders totalt tystnad varit flitig i medierna de senaste veckorna. Så sent som i söndags ställde han upp för två femminutersintervjuer med amerikanska Golf Channel respektive ESPN. Tidigare samma vecka annonserade han att han nu tänker göra comeback. Hans första tävlingen blir inte helt oväntat årets första major, US Masters på Augusta National.

På måndagen sågs Woods träna på Augusta National, enligt uppgifter till Golf Channel. Han har aldrig missat tävlingen under hela sin karriär, och experterna tippade tidigt att det inte heller skulle ske under 2010.

Masters är en av Woods favorittävlingar, och han har vunnit den gröna kavajen fyra gånger. Nu har det gått fem år sen sist, men det har blivit topp 10 varje start sedan senaste vinsten.

– Jag börjar få tillbaka känslan, sa Woods i söndagens intervju med Golf Channel. Jag vet hur man spelar banan, och det hjälper mycket. Jag behöver bara spela den.

US Masters spelas den 8-11 april.


Text: Karin Klarström • 2010-03-24
FöljaNyheter
Rulla till toppen