Följa

58:an Eltoro

Okej, okej – vi erkänner. Vi var på väg att göra en höna av en fjäder (även om 58-ronder visserligen inte är några fjädrar i min värld) och dra på med en större nyhetsartikel på detta. Men vi hade helt enkelt inte samvete till det. Saken är den att Bloggen nosade upp skvaller om att

Text: Svensk Golf • 2010-03-23 Uppdaterad 2010-03-23

Okej, okej – vi erkänner. Vi var på väg att göra en höna av en fjäder (även om 58-ronder visserligen inte är några fjädrar i min värld) och dra på med en större nyhetsartikel på detta.

Men vi hade helt enkelt inte samvete till det. Saken är den att Bloggen nosade upp skvaller om att Joel ”Eltoro” Sjöholm hade svingat spakarna rätt framgångsrikt i Thailand och landat en 58:a på svenskbanan Black Mountain.

Och det lät ju onekligen spännande.

Men när vi synade storyn lite i sömmarna så fick vi koll på att han absolut hade gått ett varv på 58 slag på banan. Men det skedde under träning och det var enligt uppgift från vit tee, vilket är banans näst kortaste av dem fem som erbjuds.

Men den mäter i alla fall runt 5 500 meter och det är ju inte så mesigt. Och på Bloggen har den här grejen förstås en given plats.

Av det här lär vi oss två saker.

1) Kolla aldrig en bra story.

2) Joel Sjöholm är en j-vla lirare.


Text: Svensk Golf • 2010-03-23
FöljaBloggar
Rulla till toppen