Ta sista chansen: Sök till Gör om mig!

I år skruvar vi på Gör om mig och söker tre deltagare som, oavsett handicap, kan identifiera sig med och vill ta itu med något av dessa tre spelspecifika problem.

Ta sista chansen: Sök till Gör om mig!
Nu söker vi nya deltagare till Gör om mig. //Foto: Mickael Tannus

Huvudsponsor, Gör om mig.

De här kategorierna söker vi!

1. MÅL / Slutslicat!

Den obehagliga känslan infinner sig varje gång du ser kompisen trä en prydlig draw runt en svag dogleg från tee. Du vet inombords att du inte kommer kunna göra detsamma och sneglar istället mot vattenhindret vid sidan om fairway. Det är ju där bollen till slut kommer landa.
Nu vill du en gång för alla bli av med din slice, för du vet att det är där du kan tjäna slag, meter och på köpet få upp spelglädjen och självförtroendet.

2. MÅL / 10 meter till!

Du är överlag ganska tillfreds med din golf. Du är en jämn spelare som sällan gör stora misstag.
Men. Trots att du oftast träffar fairway suktar du efter några meter till från tee, så att du kan flyga över det där jobbiga vattenhindret på hemmabanans öppningshål. Mer slaglängd skulle helt enkelt lyfta din golf till en ny nivå. 

Partners, Gör om mig.

3. MÅL / Vässa närspelet!

Det är som om golfgudarna säger: Hit, men inte längre. För du tar dig utan större problem fram till greenområdena. Väl där avlöser duffar, toppar och treputtar varandra. Chip-enputt finns inte i din värld och inför varenda närspelsslag spänner sig kroppen. Nu vill du ha hjälp och i slutet av säsongen ska du ha självförtroende att utmana Phil Mickelson från ett trängt ruffläge över en bunker.

 

Så här ansöker du:

• I år vill vi ha din ansökan i form av en kort video, max 2 minuter. För att lyckas fånga juryns ögon i den oerhörda mängden ansökningar måste du sticka ut på något sätt. Så engagera dig i vad du säger och gör i filmen.
• Vad är det som gör att just du är lämplig? Varför ska just du få chansen? Du måste hitta dina starkaste argument – och framhäva dessa.
• Du förväntas leva upp till det du säger och får ett träningsprogram därefter. Ange därför inte att du kommer att träna 20 timmar i veckan om du vet att det är en omöjlighet på grund av andra åtaganden.

Filmen skickar du till gom.svenskgolf@gmail.com ihop med nedanstående uppgifter som du klistrar in i mejlet och fyller i.

Märk mejlet med ditt mål och namn. Exempel: Slutslicat: Johan Johansson

Namn:
Bor:  
Ålder:
Telefon:
Hcp: 
Hemmaklubb: 
Golf-ID: 
Mål: "Slutslicat", "10 meter till", eller "Vässa närspelet".

Om filmen blir för tung att skicka direkt över mejl, använd gärna wetransfer.com. 

Senast 25 februari klockan 23.59 vill vi ha din ansökan.

Lycka till!

Så här såg Andreas Karlssons ansökningsfilm ut till Gör om mig 2016:

Jag vill bli en bättre golfare 2018!
Ja
104
3
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!