Cobra åker ut på vägarna för att hjälpa golfare

Om du är på jakt efter ny utrustning av Cobra har du en bra möjlighet att att få hjälp av experter i sommar. Tillverkarens experter ska nämligen besöka 250 klubbar i Sverige.

Cobra åker ut på vägarna för att hjälpa golfare
Cobra beger sig ut till 250 svenska klubbar under året för att vissa upp sina nya produkter. //Foto: Getty Images

Varje år sedan 1997 har Cobra golf besökt svenska klubbar för att informera om sin nya utrustning. 2017 är inget undantag. Fyra demonstratörer av företagets utrustning kommer att visa upp Cobras utrustning på 250 klubbar runt om i Sverige. Målet med demo-dagarna är att engagera golfaren, att leverera en upplevelse och träffa fler golfare än någonsin:
– Vi vet att konsumenten vi möter i dag är mycket mer kräsen än den vi har träffat tidigare. Personen är mer påläst än någonsin och man är hela tiden på jakt efter en upplevelse och känsla, säger Niklas Knutsson, chef för Cobra Puma i Norden i ett pressmeddelande.
– En nyligen gjord undersökning visar att konsumenten är beredd att ta ett köpbeslut snabbare och betala mer än tidigare, om upplevelsen är högre än förväntad.

 

Cobra skriver i samma pressmeddelande att deras Demo-turné kommer vara fullspäckad med nyheter, varav vissa som kan förändra hur vi spelar golf i framtiden. Deras egna utrustningsexperter har med sig hjälpmedel som Trackman och Flightscope för att göra upplevelsen så bra som möjligt.
– Dagens golfare är uppkopplad dygnet runt och söker nya utmaningar och kickar hela tiden. Produkterna som vi tillverkar blir mer och mer lika varandra på grund av ett regelverk som USGA och R&A sätter. Därför vill vi träffa fler golfare än någonsin på deras hemma arenor, säger Niklas Knutsson.

Gillar du Cobras produkter?
Ja
57
11
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!