5de44f308588f

Artiklar

Pron: Därför ska du söka till Gör om mig

Fram till och med fredag 17 februari klockan 23.59 kan du skicka in en ansökan till Gör om mig.

Text: Redaktionen • 2017-02-10 Uppdaterad 2017-02-10

Fredrik Tillgren är en av de fyra instruktörer som ingår i Gör om mig-projektet. Under 2016 guidade han fram Anders Nordlander till en supersänkning.
Svensk Golf ställde tre frågor till Fredrik Tillgren:

Varför ska man söka till Gör om mig?
– Om du verkligen är beredd att lägga ned jobbet som krävs så får du chansen att göra en fantastisk resa med fantastiska förutsättningar. Du får möjligheten att utveckla din golf till en annan nivå än du har varit tidigare. Samt uppleva den unika glädjen som du bara får när du kämpat hårt för att nå något riktigt högt satt mål, stött på motgångar under vägen och sen tar dig själv i mål.

Ifjol sänkte sig din elev Anders Nordlander med 38 procent – hur var det möjligt?
– Den viktigaste orsaken till Anders sänkning var att han gjorde jobbet som krävs, ingenting kommer gratis! Sen vågade han lita på mig när motgångarna kom, för det gör de för alla. Det var nog min viktigaste uppgift, att coacha honom till att fortsätta på vår inslagna väg fastän det tog emot ibland. Att vi dessutom hittade varandra och hade roligt tillsammans gjorde givetvis saker och ting enklare. Till sist så fick Anders en förståelse för hur mycket utrustningen kan påverka din score. Med allt från klubbor till bollar och skor.

Hur ser din drömelev ut?
– Min drömelev är en person som verkligen älskar golf, vågar att gå “utanför boxen” och testa saker som den inte tror den är kapabel att klara av. Man ska vara lite lagom envis och beredd att verkligen kämpa för att nå sina mål. En stor portion humor skadar inte heller så vi har kul på vägen.

 

Här nedan kan du fylla i din ansökan:


Text: Redaktionen • 2017-02-10
ArtiklarGolfskolan
Scroll to Top