Anders Forsbrand slutade tvåa vid EST-tävlingen på Jersey Foto: Getty Images

Följa

Puttningen svek Forsbrand

Trots bländande spel föll Anders Forsbrand på målsnöret när European Senior Tour besökte Jersey.Australiern Peter Fowler vann med ett slag.

Text: Martin Strömberg • 2015-06-06 Uppdaterad 2015-06-06

Det blev en tvekamp mellan Fowler och Forsbrand när Acorn Jersey Open avgjordes under lördagen. De följdes åt hela slutronden och oftast var Fowler ett slag före. Svensken gjorde en birdie, en bogey och resten par under en slutrond där han spelade bättre än Fowler, men den senare räddade massor av fina par och puttade något vassare.

– Jag kan nog inte spela bättre än så här och kan jag fortsätta så och deessutom få lite fason på puttningen så kan det bli riktigt bra i år, sa Forsbrand till tourens hemsida efter andraplatsen.

Peter Fowler, som haft stora problem med ryggen, var av naturliga skäl mycket belåten efter att han säkrat segern. Och han hyllade sin svenska kombatant.

– Det var en fin match och han spelade väldigt bra. Skillnaden den här dagen var min puttning som jag jobbat mycket hårt på senaste tiden, sa Fowler.

I och med andraplatsen avancerade Forsbrand till en 16:e plats på seniortourens order of merit som leds överlägset i ett tidigt skede av skotten Colin Montgomerie.

Slutresultat


Text: Martin Strömberg • 2015-06-06
FöljaNyheter
Scroll to Top