Carro kunde inte upprepa sin fina andra runda och föll till femtonde plats Foto: Getty Images

Följa

Hedwall föll tillbaka

Caroline Hedwall kunde inte hänga på täten på den tredje rundan i Thailand. Hennes 74 slag gör att hon nu är nio slag efter ledande Ai Miyazato. Japanskan tog tillbaka ledningen hon höll efter den första rundan.

Text: Daniel Rosenlund • 2012-02-18 Uppdaterad 2019-12-11

Honda LPGA Thailand

Speldatum: 16 – 19 februari
Bana: Siam Old Course, Chonburi
Prispengar: 1,5 miljoner dollar
Segrare: Yani Tseng

Startfält
Starttider
Aktuell ställning
Penninglista

Läs också:

Bra start av Anna
65 av Carro
Hedwall föll tillbaka

 

Den tredje dagen i Thailand klarade sig utan regn och temperaturen hade sjunkit något från den hetta som plågar spelarna tidigare i veckan.

Miyazato, som vann här flr två år sedan, var en av dem som var kvar ute på banan när regnet avbröt den andra rundan och fick en lång lördag på banan. Och den tog hon vara på. När dagen var slut hade hon återtagit den ledning hon hade efter den första rundan. Hon är nu fjorton slag under par.

– Det har varit en lång dag för mig, jag har varit uppe sedan fyra i morse. Men jag måste bara fokusera på mitt spel imorgon. Jag vet att alla kommer att spela aggresivt men om jag kan spela mitt spel till den sista putten har jag chansen, sa japanskan på sin presskonferens.

Och det är inte vem som helst som jagar. Suveräna världsettan och titelförsvararen Yani Tseng stod för sin andra raka 65-runda och är nu bara ett slag efter. Och två slag efter finns två till som varit rankade etta i världen. Jiyai Shin och Karrie Webb som båda är tolv under par. Och ytterligare ett efter finns Suzann Pettersen som också vunnit här tidigare.

Carro femtonde

Caroline Hedwall hade ett bra utgångsläge och den tredje rundan började bra med två birdies  på de första sex hålen och hon var då nio under totalt. Men sedan tog det stopp. Fyra bogeys på vägen in gjorde att hon föll till en delad femtonde plats, nio slag efter ledarinnan.

Sophie Gustafson och Anna Nordqvist är båda tre under par och delar nittonde plats. Den sista svenskan, Maria Hjorth, är ett under totalt och delar den 30:e platsen.

 


Text: Daniel Rosenlund • 2012-02-18
FöljaNyheter
Scroll to Top