Vice Golf ger ut en ny herrkollektion. Foto: Press

Golfkläder

Kollektion i tre smaker från Vice Golf

Tre väldigt olika stilar i samma kollektion.

Text: Svensk Golf • 2023-03-22 Uppdaterad 2023-03-22

Artikeln publicerades först på Sportfack.se

Vice Golf använt sig av innovativ design för att plaggen i nya kollektionen ska nå nästa nivå. De har en egen stickning för att förstärka och skapa stretch i strategiska områden. De har sin egen tygblandning för att skapa lättvikt, andningsförmåga och vattentäthet. Smarta teknologiska lösningar hittar man överallt i den nya kollektionen. Som på insidan av shortsen där de har satt en finurlig gummilinning för att shortsen ska sitta på plats.

Tre kategorier

”Florida Scramble” – Neon och avslappning är två ord som beskriver den här kategorin. Till detta har Vice också valt att influeras av Floridas kubanska befolkning, med Havana-stickade pikétröjor.

”Liberty Club” – Inspirationen här har hämtats i New York. Tanken är att hylla de golfklubbar man kan nå från storstaden och här hittar vi kritstreck och collegeosande färgkombinationer som förknippas med amerikanska idrottsscenen.

”Carry on Tradition” – En vinkning till golfens historia. Vice Golf menar att de skapat golfkläder för den moderna spelaren men i gammalt utförande. Västar, polos och rutmönster.


Text: Svensk Golf • 2023-03-22
UtrustningGolfkläderUtrustningVice Golf
Scroll to Top