Ben Hogan-putters

Utrustning

Ben Hogan lanserar putters som är det snyggaste vi sett på länge

Hur snygg din utrustning än är kommer resultaten alltid att vara det du bedöms efter. Men det skadar ju inte att stoppa riktiga läckerheten i bagen?

Text: Jesper Johansson • 2021-03-24 Uppdaterad 2021-03-24

Ben Hogan har lanserat fem modeller som är bland det absolut snyggaste vi sett på länge. Det är kanske framför allt de tre bladmodellerna som sticker ut lite extra med sina raka, tydliga linjer.

De tre modellerna, BHB01, BHB03 och BHM01, finns i två versioner: den svarta Diamond Black Metal-finnishen och nya Platinum Nickel-finnishen. Båda versionerna har en finnish som ska hålla genom tiden och vi menar att även designen kommer göra det då de här använder sig av klassiska linjer. Det här tycker förstås även Scott White, vd för Ben Hogan Golf, är något som är typiskt för företagets nya putterserie.
– Seriösa golfare älskar den klassiska stilen och känslan i våra putters. Den enda negativa feedback vi mottagit de senaste åren är att de bara funnits tillgängliga i den svarta färgen. Vissa golfare ville verkligen ha ett mer traditionellt och samtidigt väldigt hållbart allternativ. Platinum Nickel-alternativer var vårt svar på det, säger han i ett pressmeddelande.

Utöver de två bladversionerna lanserar också Ben Hogan Golf två mallets.
För att köpa en Ben Hogan-putter gäller det att klicka sig in på deras hemsida då de inte säljs i butik.

Här är bilder på de putters som vi tycker är så snygga. Håller du med?


Text: Jesper Johansson • 2021-03-24
UtrustningBen HoganPuttersUtrustning
Scroll to Top