Titleist-bollar-nya

Utrustning

Smygpremiär för Titleists nya tourbollar

Nästa år kommer vi kunna spela med en ny version av Titleists mest kända golfbollar. Redan nu får proffsen testa dem.

Text: Jesper Johansson • 2020-10-06

PGA Tour har tagit sig till Las Vegas för att i veckan spela Shriners Hospital for Children Open. Detta har sedan början av 2000-talet varit en vecka då Titliest presenterar en nyhet av något slag. Om det inte är nya wedgar brukar vi se en annan del av deras produktkatalog. Den del som de kanske är mest kända för: golfbollar.

Årets upplaga av tävlingen är inget undantag. Titleist låter nämligen sina tourspelare för första gången tävla med deras nya versioner av ProV1- ProV1x-bollarna.

Precis som vanligt är det två års mellanrum mellan de nya versionerna av världens mest kända golfboll. Precis som vanligt håller också Titleist på detaljerna gällande uppdateringarna i den nya versionen.

Det vi vet är att spelarna fått den nya bollen i sina skåp och att företaget kommer fortsätta att motta kritik och åsikter innan den offentliggörs i början av nästa år.

TPC Summerlin var faktiskt den golfbana där den första ProV1-prototypen gavs till spelarna. 47 spelare hade den i spel samma vecka. Om samma sak gäller i årets upplaga återstår att se.


Text: Jesper Johansson • 2020-10-06
UtrustningBollargolfbollarTitleistUtrustning
Scroll to Top