Fowler-bag

Tävling!

Vinn Rickie Fowlers unika Playersbag

Nu har du chansen att vinna en unik, specialdesignad bag från Cobra Puma – precis likadan som Rickie Fowler använder i The Players Championship.

Text: Svensk Golf • 2020-03-10

Den här veckan spelas en av årets största tävlingar på PGA Tour – The Players Championship. Det är ett meriterat startfält som tar sig an TPC Sawgrass finurliga utmaningar och bland dessa finns 2015 års mästare i Players Championship, Rickie Fowler.

Fowler kommer att använda den specialdesignade premiumbagen som Cobra Puma tagit fram ihop med tillverkaren Vessel på TPC Sawgrass den här veckan. Den mörkblåa bagen med gulddetaljer har bara tillverkats i ett väldigt begränsat antal och nu har du chansen att vinna en likadan bag som Fowler använder.

För att vara med i tävlingen och ha en chans att vinna den unika bagen, följ de här tre stegen:

1. Gå in på Svensk Golfs instagram (@svenskgolf) och klicka på följ.

2. Skriv i kommentarsfältet till det här inlägget med bagen vem du tror vinner The Players Championship 2020 och vad du tippar att segerscoren kommer vara.

3. Tagga en vän som du vill utmana i tävlingen!

Lycka till!

Tävlingen pågår till 2020-03-12 12:00. Om flera personer har svarat rätt lottar personal från Egmont Publishing AB fram en vinnare. Vinnarens namn publiceras i Svensk Golfs digitala kanaler. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.


Text: Svensk Golf • 2020-03-10
UtrustningCobra/PumaTävlingarUtrustning
Scroll to Top