The Greenbrier Classic – Round Two

Utrustning

Watson byter bolltillverkare – bryter kontraktet efter mindre än ett år

Bubba Watson slutar spela med färgglada bollar från Volvik. Amerikanen bryter kontraktet efter mindre än ett år.

Text: Jesper Johansson • 2017-11-01 Uppdaterad 2019-12-12

Den senaste säsongen har Bubba Watson spelat med bollar som inte har den klassiska vita färgen. Istället har han spelat med Volviks rosa och gröngula bollar.
Men det kommer han inte att fortsätta med.
Amerikanen meddelade under tisdagen att hans kontrakt med den sydkoreanska bolltillverkaren är över och att han därmed får spela med vilken boll han vill.

I januari tidigare i år meddelade Volvik att de skrivit på ett flerårskontrakt med tvåfaldige majorvinnaren. Men något har hänt och amerikanen spelade alltså med de färgglada bollarna i mindre än ett år.

TV: Se Bubba Watson slå en drive 266 meter – från fel håll

Den här veckan kommer Bubba Watson att spela med en Titleist-boll, precis som han gjorde innan kontraktet med Volvik. Detta trots att han inte är kontrakterad med företaget.
– Jag går tillbaka till den boll jag växte upp med, sa Watson under tisdagen enligt Golf Channel.

Förra säsongen hade Bubba Watson problem i sina mått mätt. Amerikanen slutade topp-10 endast vid två tillfällen och i den säsongslånga tävlingen FedExCup slutade han på plats 75.
– Mitt mål inför den här säsongenär att vara bättre än så. Det var ett frustrerande år när det kom till golfen. Det var ett fint år utanför banan, men frustrerande på det korta gräset. Förhoppningsvis blir det bättre den här säsongen.


Text: Jesper Johansson • 2017-11-01
UtrustningBollarBubba WatsonTitleistUtrustning
Scroll to Top