Jon Rahm med pokalen. Foto: Getty Images

US Open

Hen vann 4 dussin ProV1-bollar från Titleist

Vi bad er tippa vinnare och segerscore. Ni gjorde oss inte besvikna. En slumpegenerator fick ta fram vinnaren av fyra dussin premiumbollar från Titleist!

Text: Jesper Johansson • 2021-06-22 Uppdaterad 2021-06-22

Svenskgolf.se har kanske världens mest golfkunniga läsare. Det blev om inte annat tydligt då vi anordnade en tävling tillsammans med Titleist där vinnaren och segerresultatet i US Open skulle avgöra vem som vann fyra dussin premiumbollar från Titleist.

Totalt fick vi in långt över 1 000 deltagare i tävlingen. Av de som var med och tävlade hade över 300 (!) tippat Jon Rahm som vinnare. Det var förstås många av de 300 som hade tippat fel segerscore, konstigt hade det ju varit annars. Men ni var också en hel drös som hade helt rätt resultat.

Totalt var det 13 personer som tippade Jon Rahm som vinnare och –6 som segerscore.

Detta gjorde att lotten fick avgöra vem som skulle vinna. Samtliga namn sattes in i en slumpgenerator och ut kom en segrare.

Vi säger grattis till…

Alexander Friberg!

Vinnaren har kontaktats via mejl. Nästa tävling vi gör i samarbete med Titleist kommer ske under The Open. Så det kan vara läge att redan nu börja fundera på vem man hoppas kommer vinna årets sista herrmajor.


Text: Jesper Johansson • 2021-06-22
TournyttJon RahmTitleistTournyttUS Open
Scroll to Top