Magical Kenya Open och Honda Classic spelas i veckan. Foto: Getty images

TV-tider

Från Florida till Kenya – så sänds veckans tävlingar

Ny vecka innebär nya golftävlingar. Här är sändningstiderna från PGA Tour och European Tour.

Text: Jesper Johansson • 2021-03-17

PGA Tour är kvar i Florida ytterligare en vecka och den här veckan besöker touren PGA National i Palm Beach Gardens. Totalt finns här fem 18-hålare men det är The Champion som proffsen på PGA Tour ska bemästra i veckan. Banan stod värd för Ryder Cup 1983 och PGA Championship 1987. Däremellan har seniortouren spelat här och sedan 2007 är den värd för Honda Classic.

Med 26 vattenhinder i spel kommer proffsen utmanas rejält under dagarna och när vinden ligger på kan banan spelas riktigt lång. Hål 15 till 17 kallas för “The Bear Trap”, vilket alluderar till svårighetsgraden och banarkitekten Jack Nicklaus. Som alltid kan vi räkna med både ett och två vattenbesök av proffsen här.

I tävlingen deltar tre svenskar. Henrik Stenson, Alex Norén och vårens succéman, Henrik Norlander. Tävlingen sänds som vanligt på C More Golf.

Här är veckans TV-tider från PGA Tour:

Torsdag
Featured Groups:12.30
Huvudsändning:18.50
Fredag
Featured Groups:12.30
Huvudsändning:18.50
Lördag
Featured Groups:12.15
Huvudsändning:17.50
Söndag
Featured Groups:12.15
Huvudsändning:17.50

European Tour har tagit sig till Kenya för att spela veckans Magical Kenya Open. Vi svenskar håller ett extra öga på Sebastian Söderberg, Rikard Karlberg, Anton Karlsson, Niklas Lemke och Jens Fahrbring.

Den här tävlingen var schemalagd att sändas på V Sport Golf och Viaplay.se men hittills har varken den första eller andra ronden kunnat sändas och enligt V Sport verkar det inte bli någon sändning heller på lördagen. Vi håller tummen för att tv-bilder finns att tillgå från finalronden!

Så här skriver de på facebook:

Här är sändningstiderna:

TorsdagIngen tv-sändning tillgänglig.
FredagIngen tv-sändning tillgänglig.
LördagIngen tv-sändning tillgänglig.
Söndag10.30–15.30


Text: Jesper Johansson • 2021-03-17
TournyttEuropean TourPGA TourTournytt
Scroll to Top