Madelene Sagström är fortsatt formstark. Foto: Getty images

LPGA

Sagström hakar på i toppen

Madelene Sagströms fina form håller i sig. Med två ronder kvar av veckans LPGA Tour-tävling har hon tätkänning.

Text: Jesper Johansson • 2020-02-14

Madelene Sagström är i sitt livs form. Efter att tidigare i år ha tagit sin första seger på LPGA Tour. gör hon nu sin tredje start på touren och efter två varv har hon chansen att ta sin andra seger på den stora touren.

LPGA Tour är i Australien för att spela ISPS Handa Womens Australian Open och Sagström inledde tävlingen med en 69-rond, fyra under par. På Royal Adelaide byggde Enköping-spelaren vidare på det fina resultatet med en 70-rond, tre under par och klättrade därmed en position på ledartavlan. Madelene Sagström är delad sexa inför helgen sju under par.

Engelskan Jodi Ewart Shadoff var efter det första varvet i ledning. Det är hon också efter två – men med sällskap. Inbee Park lyckades få till en stark 69-rond under fredagen vilket innebär. att hon och Ewart Shadoff båda är tio under par.

Sju svenskor fanns med i tävlingen. Bara tre av dem får tilldelade starttider de sista två varven. Nämnda Madelene Sagström förstås, men också Anna Nordqvist och Pernilla Lindberg. De båda är -4, delad 24.


Text: Jesper Johansson • 2020-02-14
TournyttAnna NordqvistLPGA TourMadelene SagströmPernilla LindbergTournytt
Scroll to Top