5de3660b36bc9

Tournytt

Nya uppfinningen gör alla skor lämpliga för golfbanan

Från och nu behöver du inte välja mellan stil och funktion. Med den här nya uppfinningen kan vilken sko som helst bli lämplig på golfbanan.

Jesper Johansson • 2019-10-29

Gillar du att spela golf men har lite svårt för den klassiska “golfstilen”? Kanske har du därför valt att spela golf i vanliga trainers och halkat runt på gräset?
Med den här uppfinningen behöver du inte välja mellan personlig stil och grepp i svingen. 

“Golfkicks” heter det senaste inom golfsko-tillbehör och idén är lika simpel som genial: Applicera dina golfdubbar på vilken sko som helst.

Produkten var en del av amerikanska Shark Tank förra veckan och till slut fick skaparna av produkten en deal med 300 000 dollar för 13 procent av företaget av Mark Cuban, en av investerarna i programmet.

Nya uppfinningen gör alla skor lämpliga för golfbanan
Foto: Golfkicks

När du köper ett set dubbar får du också en skruvmejsel och en penna för att markera var du vill att dubbarna ska sitta. Därefter är det bara att markera var på sulorna du vill att skruvarna ska sitta och sedan sätta fast dem. Sulan ska vara i gummi och ha e nviss höjd för att skruvarna inte ska gå igenom.

Skaparna säger att du efter en rond ska kunna skruva av dubbarna igen för att åter få en normal sula. Produkten finns i sju olika färger och säljs via deras hemsida för 32 dollar, 311 kronor.


Scroll to Top