5de42e24487a4

Tournytt

Stark comeback av Lennarth

Delad sjua i Spanien

Text: Martin Strömberg • 2017-09-24 Uppdaterad 2019-12-12

Höftproblemen har kantat Camilla Lennarths säsong och stockholmskan har egentligen inte spelat kontinuerligt sedan i maj. Hon spelade British Open och en mindre tävling hemma i Sverige under sommaren men har annars försökt att få sig själv i tävlingsdugligt skick.

– Höften är inte hundra procent frisk men såpass att jag kan spela fyra ronder och slå minimalt på rangen under inspel och tävlingsdagar. Men kul att tävla igen, berättar Lennarth för svenskgolf.se/wp.

Sista dagen spelade Camilla tillsammans med amatören Frida Kinhult och båda gick runt på 74 slag sista ronden. Inte riktigt vad någon av dem önskade sig men ändå en gedigen svensk insats.

– Såklart hade jag hoppats på en bättre söndag men spelet eller puttningen fanns inte där idag utan jag kämpade mig runt på bästa möjliga vis. 

 

 

Stark comeback av Lennarth

Också Kinhult hade hoppats på en bättre avslutning men att sluta som delad sjua i sin andra LET-tävling är inte fy skam.

– Idag var det kämpigt, framförallt på greenerna. Jag har spelat bra från tee till green under hela veckan men det finns mer att ge med puttern. Skönt att se att någorlunda bra spel ger en delad sjundeplats på den här nivån, berättar Frida Kinhult.

Tävlingen vanns av hemmaspelaren Azahara Munoz som med sina 19 under par var två slag före sydafrikanskan Lee-Anne Pace.

Stark comeback av Lennarth

Text: Martin Strömberg • 2017-09-24
TournyttCamilla LennarthFrida KinhultLadies European TourTournytt
Rulla till toppen