Hero World Challenge – Previews

Tournytt

Parnevik om Woods: ”Han spelar som för 15 år sedan”

Nu är det inte långt kvar till Tigers comeback. Jesper Parnevik har spelat med amerikanen och svensken menar att Woods spelar som för 15 år sedan.

Text: Jesper Johansson • 2016-10-05 Uppdaterad 2016-10-05

Det är inte långt kvar tills vi får se Tiger Woods på golfbanan igen. 13 oktober ska den 14-faldige majorvinnaren göra comeback på PGA Tour och några veckor senare ska han spela i Turkiet.

Förväntningarna på Woods är höga, men det är få som vet hur bra han är efter skadeuppehållet som varat i över ett år.

Men en som vet hur han spelar är Jesper Parnevik.

Svensken spelade med Tiger nyligen på Medalist Golf Club i Jupiter, Florida. Jesper Parnevik menar att legendaren är redo.

– Han har slagit väldigt många golfbollar, och han slår de fantastiskt. Han slår de hur långt som helst med fantastisk precision. På rangen i alla fall. Hans bollbana och bollflykt är precis som den han hade för 15 år sedan, säger Parnevik till Golf Digest.

På fredag kommer startlistan vara klar för Safeway Open och det är först då vi får se om Tiger Woods kommer till start.

Men han har också planerat in att spela Turkish Airlines Open i november och Hero World Challenge i devember, som hans välgörenhet organiserar.

– Min rehabilitering har gått så bra att jag är komfortabel med att göra planer, men jag har fortfarande en hel del jobb att göra. Om jag kan spela eller inte beror på min fortsatta framsteg och återhämtning, skrev Tiger Woods på sin hemsida tidigare i år.

Så här såg det ut när Tiger Woods vann US Masters för 15 år sedan:


Text: Jesper Johansson • 2016-10-05
TournyttEuropean TourJesper ParnevikPGA TourTiger WoodsTournytt
Scroll to Top