vinnare

Spela

Svensk Golf Garmin Tour avgjord: ”Overkligt!”

Årets enorma Svensk Golf Garmin Tour är över och ett vinnarlag är utsett. De kan nu börja fila på packlistan till golfresan i vinter.

Text: Svensk Golf • 2020-09-09 Uppdaterad 2020-09-09

Tolv olika deltävlingar. 572 lag. 2 288 enskilda spelare.
Svensk Golf Garmin Tour lockade ett enormt startfält under året.

Av alla dessa startande var det 23 lag som tog sig till finalen som spelades på Hooks Herrgård 4 september.
Den är nu avgjord och vi har ett vinnarlag:

Mattias Johansson, Tyresö Golfklubb
Henrik Gruvholt, Sundsta Golfklubb
Torbjörn Björk, Nynäshamns Golfklubb
Henrik Rosenbom, Haninge Golfklubb

Stockholmslaget kvalade in till finalen genom deltävlingen som spelades på Österåkers Golfklubb.
Väl i finalen hade de ett spelhandicap på åtta slag. De tog vara på vartenda ett och gick till slut runt på den fina scramblescoren 53 slag netto.
– Det är näst intill overkligt att vi lyckades vinna en av Sveriges mest prestigefyllda tävlingar. I konkurrens med över 550 lag tog vi fram vår styrka: att vara bäst när det gäller. Vi vill tacka Svensk Golf, Egmont, Garmin och Hooks Herrgård för ett väl genomfört arrangemang, fyllt av spänning och många skratt”, säger laget efter segern.

Svensk Golf Garmin Tour lockar ett stort antal golfare av alla typer. I deltävlingarna spelade veteraner, juniorer, män och kvinnor. Den breda uppslutningen och stora antalet tävlande gjorde årets tävling extra lyckad ur ett golfälskande perspektiv.

Vad som gjorde tävlingen ännu bättre för deltagarna var de fina priserna. Med sponsorer som Garmin, PG Experience, TaylorMade, Ping, Golfhuvudstaden och Svensk Golf fanns det gott om fina priser att tävla om. De vinnande fyra vann bland annat en Garmin Approach S62 en resa i vinter till Marbella tillsammans med researrangören PG Travel & Golf för att spela golf i världsklass.
– Vi ser fram emot att hålla svingen intakt i vinter när vi åker till Marbella och provar våra nya fina klockor, säger vinnarlaget.


Text: Svensk Golf • 2020-09-09
SpelaGolfsverigeHooks Herrgård
Scroll to Top