Spela

Träna med Helen Alfredsson

Superstart Sverige är tillbaka - i augusti bara för kvinnor. En av tränarna på Hook heter Helen Alfredsson.

Av Svensk Golf • 2015-04-17

I fjol genomfördes första Svensk Golf Superstart Sverige på Hooks Herrgård. Platserna tog slut på ett par dagar och 64 golfare fick chansen att ge sig själva en riktig rivstart på säsongen med hjälp av Golfskolans tränare. Nu upprepar vi succén – med en öronmärkt camp bara för tjejer. Det blir en Golfskola att minnas, i den läckraste av miljöer. Dessutom får du chansen att testa dina nyvunna färdigheter på Hooks två golfbanor i totalt tre ronder. 

Under tjejcampen i augusti kommer den förra storspelaren och majorsegraren Helen Alfredsson att vara en av tränarna. 

TJEJLÄGER: 9–11 augusti 

Fyra lektionspass som behandlar alla delar av spelet.

Tre ronder på Hooks GK, Parkbanan  och Skogsbanan.

Avslutningstävling (för den som vill, annars vanligt spel).

Fria rangebollar.

Två nätter i dubbelrum på Hooks Herrgård.

Två frukostar, tre luncher.

Två trerättersmiddagar (exklusive dryck).

Pris: 4 795 kronor. (Enkelrumstillägg 500 kronor.)

Boka här: 0393-210 80 eller elisabeth.a@hooksherrgard.se

 

DINA TRÄNARE:
Helen Alfredsson. En av Sveriges mest framgångsrika golfspelare genom tiderna. Kommer att lära dig spelstrategi och hur du ska få ut det mesta av din golf i skarpt läge. Visar också slagen som du kan behöva när du minst anar det.

Eddy Eriksson. Populär tränare på Skinnarebo G&CC och tidigare med i Svensk Golfs Golfskolan. Tar hand om ditt närspel och din puttning och kan få dig att spara många värdefulla slag på och runt greenerna.

Marlene Hedblom. Tidigare segrare på damernas Europatour, nu tränare på Fågelbro G&CC och med många års erfarenhet av golfskolor. Under de här dagarna ser hon till att vässa din puttning inför säsongen.

Caroline Condrup. Tränare på en av Sveriges mest kompletta golfanläggningar, Barsebäck G&CC. Caroline kommer att utveckla ditt järnspel och ska försöka få dig att träffa fler greener i sommar.

Majorvinnaren redo för tufft läger
Scroll to Top