Annons

Nikons Coolshot II Stabilized är kikaren som märkets ambassadör, Georgia Hall, helst använder // Foto: Nikon

Kikaren som eliten väljer

Snabb, exakt, vattentät och stadig. Nikon Coolshot II checkar alla boxar.

Text: • 2023-06-22 Uppdaterad 2023-06-22

Nikon Coolshot Pro II Stabilized är flaggskeppet bland Nikons kikare och den innehåller alla tänkbara användbara funktioner som en seriös golfspelare kan tänkas behöva. Den knivskarpa OLED-skärmen ger en oöverträffad skärpa och djup när du letar efter mål på banan. Med funktionen för kontinuerlig mätning kan du enkelt svepa över omgivningen och få exakta avstånd i realtid utan dröjsmål. Det gör användandet snabbt och effektivt och du slipper ödsla tid på att undra över om du träffat rätt. Den är också helt regnsäker och tålig även i de mest envisa regn och tuffa förhållanden.

Nikons egen Locked on Quake ger dig information inom en halv sekund när du träffat flaggan vilket både skapar trygghet inför slaget och tid att värdera situationen utan att det tar onödig energi i anspråk. Coolshot Pro II Stabilized är kikaren som aldrig sviker. Den har fyra olika mätlägen men det mest imponerande med Coolshot Pro II Stabilized är just hur bra stabiliseringen fungerar. Hur mycket du än darrar i händerna och hur mycket det än blåser blir bilden knivskarp och stabil på ett ögonblick. Det är ovärderligt när du står och skakar och behöver ett precist mått till någon specifik punkt.

Optisk stabilisering ger dig en skarp bild av målet och avståndet på ett ögonblick. Skärpan sitter snabbt på displayen och du slipper suddiga svårtydda bilder.

Nyligen signerade Nikon och världsnian Georgia Hall ett kontrakt där Hall blev företagets första ambassadör, och den engelska världsstjärnan är full av beundran över vilka möjligheter som samarbetet har öppnat.

COOLSHOT PRO II Stabilized har verkligen gett mig en fördel och öppnat mängder av möjligheter för mig. Den är både snabb och exakt och att den tar bort alla skakningar är perfekt. Alla faktorer sammantagna tycker jag att det är den bästa kikaren på marknaden, säger Georgia Hall.

Fakta, Nikon Coolshot Pro II Stabilized

Vikt: 180 gram

Mätavstånd: 7,5-1 090 meter

Förstoring: 6x

Rekommenderat pris: 6 690 kr


Text: • 2023-06-22
PartnerLaserkikareNikonPartnerUtrustning
Rulla till toppen