Annons

Golf i kombination med yoga kan ge dig helt nya möjligheter att spela bättre // Foto: Villa Baro

Hela denna artikel är ett annonssamarbete med Villa Baro
Partner

Så tar du din golf till nästa nivå på Villa Baro

Yoga kan göra golfen både bättre och skönare.

Text: Villa Baro/Svensk Golf • 2023-04-18 Uppdaterad 2023-05-03

Allt fler har insett att det blir roligare och att man blir bättre på golf om man är avslappnad, smidig och har bra rörlighet. Därför har kombinationen golf & yoga blivit mycket populär de senaste åren. På Villa Baro kan ni i år testa ett upplägg där den superduktiga golfinstruktören Jenny Hagman kombinerar just golf och yoga och man får dessutom en intressant föreläsning om mental träning som också är minst sagt användbar på golfbanan.

I träningen ingår svingträning och närspelsträning och Jenny coachar dig några hål på banan varje dag (Jenny går några hål med varje boll).

Klicka på bilden för att få mer information om Villa Baros Yoga & Golfretreat

I paketet ingår:

  • Två övernattningar
  • Två frukostar
  • Två luncher
  • Två middagar
  • En föreläsning
  • Tre yogapass
  • Två golfträningar & ranchbollar
  • Coachning på banan av Jenny
  • 36 hål golf

Om ni vill kombinera bekvämt, fräscht, naturnära boende med golf på en av Sveriges vackraste och bästa banor så är Villa Baro stället för er. Här möts historia och nutid i ett och samma besöksmål – en speciell plats som rymmer oändligt med upplevelser och inte minst bra golf.

Gamla, klassiska Trädgårdshotellet blev Villa Baro år 2020 men all den charm och färgglada historia som Trädgårdshotellet samlat på sig genom åren lever verkligen kvar i väggarna på nya Villa Baro. Här finns vid sidan av golfen en hel mängd aktiviteter om ni vill ta en golfledig dag. Vandring, kajakpaddling, eller kanske en fisketur i Bysjön.

Åtvidabergs golfbana fick sina första nio hål designade av Douglas Brasier redan 1957 och Peter Nordwall såg sedan till att klubben fick 18 hål som öppnades 2000. Vid Bysjöns glittrande vatten ligger ett av landets mest omtalade golfhål, Långa sjö är en par 5:a där fairway, från tee till green, löper längs strandkanten. Långa Sjö brukar alltid placera sig högt när Sveriges bästa golfhål ska utses men hela banan är en underbar naturupplevelse där vandringen i ekskogarna verkligen är balsam för själen. Och vattnet är ofta närvarande. Åtvidabergs golfbana är en utmaning och njutning på samma gång, precis som golf ska vara.

Att bo på Villa Baro

Är en ren njutning. Villa Baro har 39 rum och ligger otroligt naturskönt vid Bysjön bara någon minut från välkända Åtvidabergs Golfklubb. Här har hotellet legat ända sedan den första niohålsbanan öppnades 1957 och har genomgått flera renoveringar sedan dess. När nyrenoverade Villa Baro öppnade 2020 invigdes även den nya flygeln som rymmer allt från hotellrum och lounge till yoga och jaktrum. Naturen är alltid närvarande och på Villa Baro finns mängder av aktiviteter och underbar mat som till största delen hämtats från närområdet. Här kan du vila efter en lyckad golfrond och verkligen må så bra som du förtjänar.

För mer info om golf, boende och Villa Baros olika paketlösningar, klicka på logga här nedanför.


Text: Villa Baro/Svensk Golf • 2023-04-18
PartnerPartnerVeckans banaVeckans golfbanaVilla BaroYoga
Scroll to Top