Annons

Nu kan ni tävla på Old Course på någon av de svenska ranger som är utrustade med Toptracer // Grafik: Toptracer

Årets roligaste tävling – spela nio hål på Old Course virtuellt

Nu kan ni spela Old Course på någon av Toptracers anläggningar.

Text: Toptracer • 2022-07-10 Uppdaterad 2022-07-10

Det är många golfares stora dröm att få spela världens mest klassiska bana, Old Course på St. Andrews.

Nu finns möjligheten att via Toptracers 9-Shot Challenge att åtminstone virtuellt utmana Old Course och se vad du kan göra jämfört med andra spelare runtom på någon av Toptracers över 550 träningsanläggningar. Och detta samtidigt som världens bästa spelare gör upp om titeln i den 150:e upplagan av The Open Championship.

9-Shot Challenge går ut på att slå nio inspel på Old Course och samla poäng beroende på hur nära hål man kommer. Det går att spela hur många gånger som helst mellan den 9-17 juli via sin profil på någon av de platser som har en Toptracer Range.

Danny Campbell, affärschef på St Andrews Links Trust är glad över att kunna samarbeta med Toptracer i den här unika satsningen. Om man vill kan man nu också spela hela Old Course på Toptracers anläggning som rent nöje eller träning.

– Den här otroliga tekniken öppnar ju möjligheten för sagolika upplevelser. Att kunna få känslan av att spela Old Course finns ju på önskelistan hos alla golfare och att kunna erbjuda den möjligheten till människor runt om på jorden, via Toptracers 9-Shot Challenge, samtidigt som världens bästa spelare gör upp om segern i verkligheten, känns fantastiskt, säger Campbell.

Att som enda leverantör av rangeteknologi kunna erbjuda Old Course på St Andrews är något som glädjer Toptracers Vd, Ben Sharpe.

– Det är jättespännande att som enda aktör kunna erbjuda våra virtuella medlemmar att spela Old Course på Virtual Game Mode och det är just den viljan och förmågan att samla människor runt hela världen i realtid som är själva essensen i vårt företag, säger Sharpe.

9-Shot Challenge pågår mellan den 9-17 juli och segraren i varje land belönas med en flagga från Open Championship.


Text: Toptracer • 2022-07-10
PartnerOld Course St AndrewsPartnerToptracer
Rulla till toppen